Nova carta d’hivern 2020!

Al Celler de l’Aspic, l’hivern arriba amb una mica de retard a causa de les vacances de festes que hem dedicat a conèixer els vins de Sicília amb una estada molt interessant, després amb temps i calma ens hem dedicat a pensar la carta d’hivern, que fer, que preparar, que oferir-vos. Creiem que el resultat és rodó i atractiu: plats d’aquí amb productes d’aquí i elaborats segons el nostre saber i entendre.

Els entrants amb presència de verdures de temporada com la carxofa i la col de paperina, les patates Kennebec de Prades i, cigrons petits de Riudoms conformen un llistat de plats clàssics del Celler.

En els arrossos una novetat: arròs d’ànec del delta de l’Ebre amb el seu magret. I el típic arròs fosc amb sipionets i textures de carxofa junt amb la cassola d’arròs caldós de peix i marisc de la Ràpita.

De peixos tres opcions, bacallà confitat amb espinacs dels Crusells amb pil-pil de verduretes, els calamars de la Ràpita amb calçots, carxofes i alls tendres i els lloms de rap romescats.

A les carns incorporem l’ànec del delta de l’Ebre també com a novetat junt amb els peus de porc, cuixa de conill de Baldomar, la galta de vedella estofada amb vi negre, el saborós cabrit de Capafonts i l’entrecot de vedella Eco Brunec amb romaní del Priorat i puré de patates de Prades.

Preferiu picar? Doncs preparem carxofes fregides amb pernil, croquetes de pernil de Jabugo, formatges artesans catalans, pedrers d’ànec, pop de la Ràpita rostit, cloïsses del delta i un extraordinari pernil ibèric de gla, reserva especial Guijuelo.

Sabeu a més que us oferim uns menús de tast adaptats, que són combinació del menú i dels vins de la zona.

Per finalitzar els postres, que fem a la nostra cuina, un assortiment de plats que fan les delícies dels més llépols i on repetir no és gens extraordinari.

Esperem la vostra visita i el vostre parer. Que tingueu un bon any 2020!