Toni Bru cocinando pescado
Cocina Falset
Oli de Falset
Xef del Celler de l'Aspic Toni Bru

Toni Bru, un dels més prestigiosos restauradors de Tarragona, és l'ànima i motor del restaurant, cap de cuina, sommelier, relacions públiques i coneixedor del Priorat. Nascut a Cabacés, poble del Priorat, ja des de petit es dedica a donar menjar als altres en una família de forners. Té la necessitat d'anar a la recerca d'alguna cosa mes, la qual, al cap dels anys, estaria relacionada amb el menjar i, com no podia ser d'altra manera, amb els vins de la seva comarca natal: el Priorat.

Dirigeix un equip on la passió, la dedicació i la capacitat fan possible el petit miracle de poder trobar, en una comarca tan petita, detalls de gran envergadura. Sovint i en casos especials es pot comprovar la labor d'aquest qualificat grup en escollir, recomanar o descobrir un vi, un racó o un producte, la qual cosa permet compartir i involucrar-se en la vida diària del Priorat. El 1987 obre el restaurant L'Aspic a Amposta, que ben aviat passa a ser un dels millors restaurants i amb més inquietuts del sud de Tarragona. Durant 16 anys no para d'assistir a congressos, esdeveniments gastronòmics, fires, etc., sempre relacionats amb el gust en el menjar i en el beure. Als anys noranta, i amb el ressorgiment del Priorat, Toni Bru fa un buit a la seva cuina i el reserva per a quelcom molt lligat a la seva infància i a la seva comarca: el vi. A Amposta comença a descobrir les noves aventures dels vins del Priorat, en què el seu restaurant és un referent, però també descobreix destil·lats, vins, caves, etc., d'altres llocs d'Espanya i del món. Aviat es troba amb un grup d'amants del vi al qual organitza tastos, visites a cellers, degustacions i altres esdeveniments relacionats amb l'enologia. El 2002, Toni Bru està relacionat amb moltes entitats gastronòmiques de Catalunya: l'Institut Català de la Cuina, l'Associació Catalana de Sommeliers, l'Associació d'Hostaleria de

Dirigeix un equip on la passió, la dedicació i la capacitat fan possible el petit miracle de poder trobar, en una comarca tan petita, detalls de gran envergadura. Sovint i en casos especials es pot comprovar la labor d'aquest qualificat grup en escollir, recomanar o descobrir un vi, un racó o un producte, la qual cosa permet compartir i involucrar-se en la vida diària del Priorat. El 1987 obre el restaurant L'Aspic a Amposta, que ben aviat passa a ser un dels millors restaurants i amb més inquietuts del sud de Tarragona. Durant 16 anys no para d'assistir a congressos, esdeveniments gastronòmics, fires, etc., sempre relacionats amb el gust en el menjar i en el beure. Als anys noranta, i amb el ressorgiment del Priorat, Toni Bru fa un buit a la seva cuina i el reserva per a quelcom molt lligat a la seva infància i a la seva comarca: el vi. A Amposta comença a descobrir les noves aventures dels vins del Priorat, en què el seu restaurant és un referent, però també descobreix destil·lats, vins, caves, etc., d'altres llocs d'Espanya i del món. Aviat es troba amb un grup d'amants del vi al qual organitza tastos, visites a cellers, degustacions i altres esdeveniments relacionats amb l'enologia. El 2002, Toni Bru està relacionat amb moltes entitats gastronòmiques de Catalunya: l'Institut Català de la Cuina, l'Associació Catalana de Sommeliers, l'Associació d'Hostaleria de Tarragona, Eurotoques, etc. Això fa que es traslladi a Barcelona i a Tarragona alguns dies a la setmana, i és llavors quan decideix tornar al Priorat, i com sempre, amb la companyia de la seva esposa, Rosa Borràs, que l'ajuda al menjador. El juliol del 2003 obre el seu nou restaurant a Falset: El Celler de l'Aspic. Toni Bru és president dels Sommelliers de Tarragona i sap què necessita el Priorat i el seu vi i, com a bon coneixedor de la comarca i enamorat dels grans vins, el seu restaurant és el màxim exponent en vins del Priorat i Montsant, però també de la resta d'Espanya, Itàlia, França, Alemanya, etc. Ell mateix tasta, guarda, aconsella i recomana el millor del seu celler; sempre té alguna cosa nova per provar i per sorprendre. Com a bon prioratí, sempre aconsella algun Priorat o Montsant –que estan al seu millor moment– però com a bon amant del vi, també es deixa seduir per alguna joia d'aquest món meravellós i tot allò que transmet.

Tarragona, Eurotoques, etc. Això fa que es traslladi a Barcelona i a Tarragona alguns dies a la setmana, i és llavors quan decideix tornar al Priorat, i com sempre, amb la companyia de la seva esposa, Rosa Borràs, que l'ajuda a la cuina. El juliol del 2003 obre el seu nou restaurant a Falset: El Celler de l'Aspic. Toni Bru és president dels Sommelliers de Tarragona i sap què necessita el Priorat i el seu vi i, com a bon coneixedor de la comarca i enamorat dels grans vins, el seu restaurant és el màxim exponent en vins del Priorat i Montsant, però també de la resta d'Espanya, Itàlia, França, Alemanya, etc. Ell mateix tasta, guarda, aconsella i recomana el millor del seu celler; sempre té alguna cosa nova per provar i per sorprendre. Com a bon prioratí, sempre aconsella algun Priorat o Montsant –que estan al seu millor moment– però com a bon amant del vi, també es deixa seduir per alguna joia d'aquest món meravellós i tot allò que transmet.

Panaderia